Initiatieven

Naast het koppelen van vragen en hulpaanbod delen we via onze Facebookgroep Coronahulp Beuningen en op deze pagina initiatieven, acties en ideeën van het team van Coronahulp Beuningen en uit de gemeente Beuningen. Ook delen we soms landelijke ideeën om de goede moed er in te houden.

In de spotlights
Coronahulp Beuningen heeft van de Provincie Gelderland subsidie gekregen voor het maken van een reeks filmpjes over hoe wij in onze gemeente de Corona-tijd beleven en doorkomen.

In het eerste filmpje is aandacht voor een muzikaal optreden op Bevrijdingsdag bij de Alde Steeg. Wij vinden het leuk als het filmpje gedeeld wordt!

Heb je een leuk idee voor een volgend filmpje, laat het ons dan vooral weten. Dat kan in een reactie op Facebook of door te mailen naar coronahulpbeuningen@gmail.com.

Samen sterk

Hieronder vind je een overzicht met partijen die in deze bijzondere corona-tijd zich extra inzetten voor anderen. Zij delen leuke, originele, creatieve en hartverwarmende acties:

Hardloopvereniging Beuningen & Rode Kruis
Rode Kruis, afdeling Beuningen, zet zich in om mensen te helpen. Om dit te ondersteunen doneren de trainers van HVB – Hardloopvereniging Beuningen €180,00 aan het Rode Kruis afdeling Beuningen.

>>  Hardloopverenigingbeuningen.nl

Voor jou van mij
Een nieuwe website, gemaakt door drie vrienden. Speciaal voor mensen die een kaartje kunnen gebruiken.
Via deze site worden mensen met elkaar verbonden.

>>  www.vjvm.nl 

Meedoen?
Heb je een leuk idee? Een gratis actie om te delen? Of heb je een mooi initiatief in de buurt gezien? Laat het ons weten. We kijken dan of we het in onze Facebookgroep kunnen delen en op onze website op deze pagina erbij kunnen plaatsen.